Kimler Estetik Ameliyat İster

Estetik Ameliyata İhtiyaç Duyanlar
Ayrılık, aldatılma, ihmal edilme, iş değişikliği, iş kaybı ve yılların etkisiyle ciltte meydana gelen deformasyonlar kişinin estetik ameliyatlara yönelmesine neden olabilmektedir. Estetik ameliyatların çoğunluğu kadınlar üzerinde gerçekleşmektedir ve bunun sebebi de kadınların duygusal olarak daha çabuk etkilenebilmesinden kaynaklanmaktadır.

Özellikle dış görünümün önemli olduğu işlerde çalışan kadınlar bu operasyonları geçirirken daha istekli davranabilmektedir. Yüz, güzelliği belirleyen en önemli parçamızdır ve ameliyatların çoğu yüz güzelliğimizi oluşturan burunlar üzerinde gerçekleşmektedir. Burun ameliyatı bu ameliyatlar içerisinde en fazla çeşitlilik gösterendir, çünkü burun estetiği oluşturulurken yapılabilecek birçok değişim söz konusudur. Burun estetiği ameliyatı genel anestezi uygulanarak yapılan ve birkaç saatte toparlanabilecek olduğunuz ameliyatlardır. Burun çok kompleks bir yapıya sahip olsa da burun estetiği sonrası normal hayata dönmek diğer ameliyatlardan olduğundan daha çabuk gerçekleşmektedir. Bu dönem kim hastalarda 5 gün kimisinde 10 gün olabilmektedir. Bu iyileşme süreci kişiden kişiye değişmektedir. Bu yüzden de ameliyattan sonra normal hayata dönebilmek daha hızlı olmaktadır. Burun estetiği fiyatları normal ameliyatlara göre çok fazla çeşitlilik göstermektedir. Diğer tüm ameliyatlarda olduğu gibi bu ameliyatlarda da kesin bir rakamdan bahsetmek doğru olmayacaktır. Ayrıca ülkemizde ameliyat ücretlerini açıkça söylemek de yasal olarak yasaklanmıştır.
İnsanların yüksek bedeller ödeyerek gerçekleştirdiği bu ameliyatlarda asıl olan şey burnun işlevselliğini rahatlatmak ve görüntü olarak da kendini mutlu etmektir. Mevcut burunda herhangi bir sorun yoksa uzmanlar bu ameliyatları önermemektedir. Üstelik burun ameliyatı olmaya karar verirken ameliyattan ve sonuçlarından nasıl bir beklentinizin olduğu da çok önemlidir. Bir başkasının istediği değil sizin ne istediğiniz önemlidir. Siz görüntünüzden memnunsanız bu ameliyatları olmanıza gerek yoktur. Burnunuzun yapısı da yüzünüzle tam bir uyum halindeyse yine bu ameliyatları olmanıza hiç gerek yoktur.

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın